دلایل میکس قهوه

دلیل اول: گاهی در هنگام دم آوری یک قهوه و مصرف آن  متوجه می شوید که نوشیدنی، سنگینی و بادی مطلوب را در دهان شما ایجاد نمی  کند. بنابراین لازم است که این قهوه را با یک قهوه سنگین تر ترکیب کنید تا  به طعم و ویژگی دلخواه خود برسید. گاهی نیز قهوه، سنگینی بالایی دارد مثل  قهوه های آسیایی ولی از اسیدیته مطلوب قهوه های کنیایی و آفریقایی برخوردار  نیست. بنابراین برای رفع نقص یک نوع قهوه، از میکس قهوه استفاده می کنیم.

دلیل دوم: هر فروشنده قهوه باید انحصار خود را در قهوه  ای که می فروشد داشته باشد. یعنی طعمی را به مشتری القاء کند که این طعم  را نتواند در مکان دیگری تکرار کند. بنابراین قهوه را میکس می کنند و این  میکس قهوه می تواند یک ترکیب منحصر به فرد باشد که امضای فروشنده یا برند  آن فروشگاه محسوب می شود.

دلیل سوم: چون برخی از قهوه ها ضعیف هستند و قهوه های  تجاری نیاز است که مقداری ارتقاء یابند. بنابراین با قهوه های گران تر میکس  می شوند تا محصولی مرغوب تر و باکیفیت تر حاصل گردد.

طرز تهیه میکس قهوه اسپرسو

دو گونه اصلی قهوه عبارتند از: روبوستا و عربیکا. ترجیحا در تهیه بهترین میکس قهوه با کافئین بالا از دانه قهوه ربوستا استفاده می شود. ویژگی های قهوه ربوستا عبارتند از:

 

  • عامل اصلی تلخی نوشیدنی قهوه
  • فوم قوی و قوام فوم
  • کافئین بالا (۴-۲ برابر دانه قهوه عربیکا)

 

قهوه روبوستا شامل دانه های زیر است:

  • دانه قهوه چری
  • دانه قهوه پی بی
  • دانه قهوه اندونزی
  • دانه قهوه ویتنام

فرمول میکس قهوه اسپرسو

در جدول زیر بهترین ترکیب دانه قهوه اسپرسو برای تهیه میکس قهوه کافئین بالا ارائه شده است:

 


میکس پرکافئین تلخمیکس پرکافئین کم تلخمیکس پرکافئین با تلخی متوسط
چری مدیوم یا پی بی مدیوم%۳۰%۳۵%۲۵
اندوزی دارک یا جاوا دارک%۴۰
اندونزی مدیوم یا جاوا مدیوم%۳۵%۲۵
ویتنام دارک%۳۰%۳۰%۵۰